dinsdag 6 maart 2012

Les 5

Deze les zit hetzelfde in elkaar als vorige week. Ik heb een nieuw rooster gemaakt voor de besprekingen.
Je kunt als je niet aan de beurt bent gewoon foto's gaan maken of aan je blog werken.
Zorg wel dat je weer op tijd terug bent om je foto's te bespreken.

Rooster bespreken foto's en concept:
08:25 Groep 6
08:30 Groep 2
08:35 Groep 9
08:40 Groep 7
08:45 Groep 4
08:50 Groep 3
08:55 Groep 1
09:00 Groep 5
09:05 Groep 8

De meesten van jullie hebben al een digitaal portfolio gemaakt. Het is de bedoeling dat alleen de foto's (onbewerkt!!!) en werkstukken die je van deze lessen maakt op je blog plaatst. Dus geen privé foto's of andere dingen die niet met de kunsklas te maken hebben.

Daarnaast wil ik jullie de mogelijkheid bieden om je blog af te schermen zodat je zelf kunt bepalen wie jouw blog kan lezen. Maar als je het beperkt tot wat je in de lessen doet dan kan er niets verkeerd gaan.

Het afschermen van je blog kun je als volgt doen:

stap1: ga naar je blogadres en log in.
stap2: ga naar de button ontwerp je komt nu op je dashbord pagina.
stap3: links op de dashbord pagina zie het menu waarbij je naar je berichten kunt gaan e.d. nu klik je op de button instellingen.
stap4: Je ziet nu een overzicht van instellingen onderaan zie je de instellingen 'rechten' staan. daaronder zie je weer bloglezers staan en daarnaast staat dan de knop bewerken klik erop. je ziet nu een aantal opties staan. Kies nu de optie die jij wilt voor je blog.
als je kiest voor de optie alleen lezers dan kan niemand jouw blog meer lezen tenzij je lezers toevoegd. dat kun je daar ook meteen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten